Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с алармата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с алармата

незная за тук ли е темата,но ми се случи нещо ужасно.алармата и централното не се задействат от ключа.разглобих ключовете и двата.смених батериите с нови,почистих платките.някои знае ли,къде се намира окото,което приема сигналите от дистанционнното.направо съм пищисан.
    sigpic
    156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

И аз мисля да сменям батерията....Но точно от това ме беше страх....да не "забрави" ключа да заключва и да пуска алармата...Мисля, че трябва някакво обучение на ключа да направиш....ама не знам как. Нека някой колега сподели.
    После се похвали с новата батерия дали хваща от по-далеч централното, че мойто лови от 1 метър само
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

колега,проблема се появи преди да сменя батерията и на двете.помислих че са се изтощили и затова не захапват.преди това ловеше от 20 метра,че и през стени.направо съм болен сега.
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от saint78 Покажи съобщение
        незная за тук ли е темата,но ми се случи нещо ужасно.алармата и централното не се задействат от ключа.разглобих ключовете и двата.смених батериите с нови,почистих платките.някои знае ли,къде се намира окото,което приема сигналите от дистанционнното.направо съм пищисан.
        Ако имаш ключ за рестариране просто я рестартирай и предполагам че няма да имаш повече проблеми и моята така се побърква обаче след процедурата всичко се оправя естествено след известно време пак същия проблем А фабрична ли ти е алармата? в ключа ли е или е с дистанционно?
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

фабричната е в ключа алармата.имаш предвид ключ за алармата сервизен ли?ако е за него го имам.трябва да я изключа и включа така ли?
          sigpic

Comment

Какъв е тоя ключ за алармата? Моята има имобилайзер, и централно от ключа, но нямам аларма която да пищи....
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Малко не по темата, но някой знае ли къде махат фабричния имобилайзер? Имам предвид това което чете кода на ключа, защото ми казаха че записва грешки и понякога гасне в движение.
              Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
              EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
              EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Working...
              X