незная за тук ли е темата,но ми се случи нещо ужасно.алармата и централното не се задействат от ключа.разглобих ключовете и двата.смених батериите с нови,почистих платките.някои знае ли,къде се намира окото,което приема сигналите от дистанционнното.направо съм пищисан.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с алармата
Collapse
X
-
И аз мисля да сменям батерията....Но точно от това ме беше страх....да не "забрави" ключа да заключва и да пуска алармата...Мисля, че трябва някакво обучение на ключа да направиш....ама не знам как. Нека някой колега сподели.
После се похвали с новата батерия дали хваща от по-далеч централното, че мойто лови от 1 метър самоЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
-
Първоначално публикувано от saint78 Покажи съобщениенезная за тук ли е темата,но ми се случи нещо ужасно.алармата и централното не се задействат от ключа.разглобих ключовете и двата.смених батериите с нови,почистих платките.някои знае ли,къде се намира окото,което приема сигналите от дистанционнното.направо съм пищисан.А фабрична ли ти е алармата? в ключа ли е или е с дистанционно?
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Малко не по темата, но някой знае ли къде махат фабричния имобилайзер? Имам предвид това което чете кода на ключа, защото ми казаха че записва грешки и понякога гасне в движение.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
Comment